Rådgiver

Infobilde
Informasjon fra rådgiver

Her finner du informasjon om utdanningsprogram, søking til videregående skoler og mye annen nyttig informasjon.

Rådgiver infoskjema

Videregående opplæring
Her finner du informasjon om hva  du kan velge i når du skal begynne på videregående opplæring; utdanningsprogram, programområder, fag, yrker og utdanningsveier. På vilbli kan du også ta en test for å få systematisert interessene dine når du skal velge utdanning og yrke. Du kan ta testen på egen hånd, eller sammen med rådgiver.

Her søker du og får svar når du har
valgt retning på videregående opplæring. Klikk her

Nasjonal fellesportal for utdanning, kariere og læring.

Rådgiver: Anders Sæthre

E-post: anders.saethre@ude.oslo.kommune.no

Inntak til videregående skole for skoleåret 2019 - 2020
  • Ordinær søknadsfrist på www.vigo.no er 1. mars 2019.
  • Ca. 9. juli 2019 er første inntaket til videregående skoler klart. Elevene skal svare på tilbud om plass/venteliste på www.vigo.no. Om du ikke har valgt "Autosvar" er svarfristen 8 dager, hvis ikke mister du plassen.
  • Ca. 12. august er andre inntaket klart.
Info til elever på 10. trinn

VIKTIG!

Elever på 10. trinn:

MinID kommer i posten i starten av januar. Husk å se etter den!

Denne må du ha for å kunne søke på VIGO (videregående skole).

Åpen skole 2019

Benytt dere av tilbudet, gå på besøk på de videregående skolene. Fint om dere har mulighet til å besøke flere.

Her finner du datoene for når de videregående skolene har åpen dag.

Det er stort sett kun en dag pr. skole og bortsett fra to skoler, så har alle Åpen Skole i januar. Sjekk kalenderen og sett av datoene på din egen!